Ела на кулинарен тур в Щрак и подкрепи значими каузи

Ела на кулинарен тур в Щрак и подкрепи значими каузи

Знаем, че храната сплотява, топи различията и бързо се превръща в повод за приятен разговор. Истински добрата храна пък, има онази скрита сила да обединява хората, да насърчава хрумването на страхотни идеи и да води дори до революционни осъзнавания (припомняме какво причини една ябълка на поседналия под едно дърво сър Нютон).  

Вдъхновени от тази космическа сила на гастрономията, още когато планирахме създаванeто на новия спот в сърцето на София - Щрак, си казахме, че тук трябва да има храна - добра храна, подготвена от добри хора. 

Ето защо имаме удоволствието да те поканим на първия в Щрак КУЛИНАРЕН ТУР С КАУЗА. Включи се в едно брънч преживяване, вземи участие в 3 страхотно вкусни активности и 3 специални дегустации и чуй вдъхновяващите истории на социалните предприятия, с които градим общност. 

Нека заедно: 

  • декорираме Щрак меденки; 
  • да си направим по един горещ шоколад с шоко топка; 
  • да смесим свежи билки с уникалната гурме сол от Атанасовското езеро „Цвете на солта“. 
  • дегустираме вкусни изделия. 

Все занимания, които по един прост и достъпен начин оказват огромна подкрепа на 3 значими каузи. Ще пробваме и баница с кисело зеле, безглутенови солети, домашни бонбони с фурми, Коледен кекс, солени хапки с „Цвете на солта“ и др.  

С твоето участие, заедно осигуряваме достоен труд за хора с различни възможности, опазваме природата и подкрепяме младежи с интелектуални затруднения.  

Хайде, ще те очакваме! Доведи и приятели! 

Ела на 7 октомври от 10:00 до 16:00 ч. в Щрак на ул. Христо Белчев 3 (партер). Да хапнем, да си поговорим и да окажем подкрепа.  

ВХОД: 20 лв. (Заплаща се на място и включва участие в 3 кулинарни активности и дегустация) 

Ако имаш въпроси, свържи се с нас на alexander@bcnl.org , 0889 752 091, Александър Киров