Ела на работилница „ Шоколадови бонбони с пожелания и мисля за любов“

Ела на работилница „ Шоколадови бонбони с пожелания и мисли за любов“

10 февруари, 18 часа, Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!

Хей, наближава онази романтична дата от месеца, за която всяка година изпадаш в чудене какво да подариш, къде да заведеш половинката и как да превърнеш празника в нещо наистина запомнящо се и значимо.

Знаем, че любовта не се измерва в подаръци, знаеш го и ти. Затова за този Св. Валентин ти предлагаме едно различно преживяване. Включи се в работилницата „Шоколадови бонбони с пожелания и мисли за любов“ и ще те научим как да правиш здравословни шоколадови бонбони с биопродукти у дома. Зарадвай любимия човек, като:
  • Се включите заедно и преживеете този романтичен момент в приятна атмосфера с чаша вино;
  • Се включиш сам/а в създаването на шоколадовото изкушение, което ще поднесеш като изненада на твоята половинка.
Изборът е твой. Ключов елемент от подготовката на шоколадовите сърца ще бъде и да вложиш мисли, емоции и думи във всяка съставка така, че подаръкът да придобие личен почерк и да събере в едно всичко, за което мечтаеш в любовта ти с най-любимия човек. 
Заедно с разказвач от екипа на Българска фондация Биоразнообразие ще преминем през целия процес на превръщане на какаовата маса в изкусителни, шоколадови бонбони и ще направим приятелски кръг на споделяне и наричане за любов. В края на работилницата ще си тръгнеш с твоите истински уникални и магични бонбони.
Ще те посрещнем с чаша розе за вдъхновение и творческа нагласа. Хайде, местата са крайно ограничени, затова побързай да се регистрираш ТУК.
Ще те очакваме:

Кога: 10 февруари, 2024г. 18:00 ч.
Къде: Щрак, София, ул. Христо Белчев 3 (партер)
Вход: 30 лв. (заплаща се на място и включва участие в работилницата, необходимите материали и чаша розе)

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!